Formål:

Foreningen Romsdalsmuseets venner har til oppgave å støtte og stimulere Romsdalsmuseets arbeide økonomisk og på annen måte.
Foreningen skal tjene for diskusjons- og foredragsforum for museumsarbeid og kulturvern og støtte Romsdalsmuseets formål.
Romsdalsmuseets venner driver Holmarka besøksgård på dugnad.

Vil du støtte vårt arbeid kan du bli medlem ved å sende en e post til post@romsdalsmuseet.no eller gi et bidrag til bankkonto 4212 12 69117

søndag 23. november 2014

Førjulssøndag 7. desember kl. 12 - 15Det blir førjulssøndag i år også! I mange år har store og små kommet til museet for å få en smakebit av jul i gamle dager. Vi trenger 10-12 personer som ønsker å være med på arrangementet til ulike funksjoner – billettører, vakter, grautbærere osv., og øktene for de som melder seg er på bortimot 2 ½ time. Ta kontakt med oss på tlf. 71 20 24 60 eller send epost: post@romsdalsmuseet.no eller til F. O. Slutaas: slutaas@online.no . Deltakernes familie går som vanlig gratis inn på arrangementet.


Som alltid er det en rekke hyggelige aktiviteter som foregår inne på museumsområdet og i husene våre; julegløgg, sang og musikk i kapellet, graut i Eidestua, hestekjøring for barn, flatbrødbaking og kaffe fra svartkjel i Frisvoll, - og ikke minst vår tradisjon med tenning av julegran og dans rundt treet med Leikarringen.
Velkommen!
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar