Formål:

Foreningen Romsdalsmuseets venner har til oppgave å støtte og stimulere Romsdalsmuseets arbeide økonomisk og på annen måte.
Foreningen skal tjene for diskusjons- og foredragsforum for museumsarbeid og kulturvern og støtte Romsdalsmuseets formål.
Romsdalsmuseets venner driver Holmarka besøksgård på dugnad.

Vil du støtte vårt arbeid kan du bli medlem ved å sende en e post til post@romsdalsmuseet.no eller gi et bidrag til bankkonto 4212 12 69117

søndag 23. november 2014

Julebasar søndag 30. november kl. 16

For andre året på rad blir den tradisjonelle julebasaren avholdt i Gildehallen. Det fungerte veldig godt sist år, og det er jo så trivelig i den gamle storstua!
Vi regner med også god basarstemning i år. Som tidligere år blir det gode kaker og kaffe/te å få kjøpt, og når vi drar åresalget i gang, skulle dert være duket for ei trivelig førjulsstund. Molde Husflidslag vil være til stede og lage juleverksted for barna.

For å kunne arrangere basar er vi i år som tidligere avhengig
e av velvillige medlemmer som vil bidra med gevinster, kaker/dessrter og arbeidsinnsats. Ønsker du å bidra med kake/dessert og/eller gevinst(er), så kontakt Romsdalsmuseet på telefon, stikk innom museet eller kontakt Romsdalsmuseet per epost: post@romsdalsmuseet.no . Legg gjerne en lapp med navnet på giveren sammen med gevinsten.
Velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar