Formål:

Foreningen Romsdalsmuseets venner har til oppgave å støtte og stimulere Romsdalsmuseets arbeide økonomisk og på annen måte.
Foreningen skal tjene for diskusjons- og foredragsforum for museumsarbeid og kulturvern og støtte Romsdalsmuseets formål.
Romsdalsmuseets venner driver Holmarka besøksgård på dugnad.

Vil du støtte vårt arbeid kan du bli medlem ved å sende en e post til post@romsdalsmuseet.no eller gi et bidrag til bankkonto 4212 12 69117

onsdag 21. januar 2015

Krona på verket


 
Det nye museumsbygget blir større og større, ja faktisk større enn både museumsdirektør Jarle Sanden og folk flest hadde trodd etter å ha sett tegningene! I disse dager ferdiggjøres "spiret", eller krona på verket, som Sanden sier. Som du kan se på bildet er det hele 8 stillaseetasjer opp til øverste spissen! Dimensjonene er på alle måter overraskende store.
Når en tenker på en del negative reaksjoner i media like etter at vinnerutkastet ble presentert, så må en nesten smile nå, for allerede er første copy cat på gang; Tindesenteret på Åndalsnes ser ut som en liten blåkopi av museumsbygget, se Rbnett.no. , og det er vel ikke usannsynlig at flere kommer til rundt om i landet.
Dersom du vil høre mer om bygget, særlig om publikumsfasilitetene, bør du benytte sjansen og møte opp på Romsdalsmuseets Venners årsmøte torsdag 12. februar 2015 kl. 19.00 i Reknesstabburet, der en av programpostene er dir. Jarle Sandens orientering om bygget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar