Formål:

Foreningen Romsdalsmuseets venner har til oppgave å støtte og stimulere Romsdalsmuseets arbeide økonomisk og på annen måte.
Foreningen skal tjene for diskusjons- og foredragsforum for museumsarbeid og kulturvern og støtte Romsdalsmuseets formål.
Romsdalsmuseets venner driver Holmarka besøksgård på dugnad.

Vil du støtte vårt arbeid kan du bli medlem ved å sende en e post til post@romsdalsmuseet.no eller gi et bidrag til bankkonto 4212 12 69117

lørdag 20. februar 2021

Kåseristart på Krona tirsdag 23. februar

 Vi prøver å starte opp igjen med tirsdagskåseriene på Krona, Romsdalsmuseet, tirsdag 23. februar kl. 12 i auditoriet. Denne gangen er det Kristian Fostervold som kåserer over temaet Jordmor Marie Flor i Veøy. Vi arrangerer disse kåseriene hver siste tirsdag i måneden kl. 12 (unntatt juli og desember), og vår erfaring så langt er at folk koser seg med både interessante foredrag, god og hyggelig stemning, sosialt møtepunkt og gjerne litt kaffe med nogo attåt på Kafé Mali. Du er hjertelig velkommen, men reglene pga. pandemien tilsier atskillig færre publikum. Dessuten må du på forhånd melde deg på i påmeldingsskjema under til Romsdalsmuseet.  Skulle det bli innstramming i retningslinjene for Covid-19,og vi må avlyse, vil du bli varslet dersom du er påmeldt. 

Vel møtt! Hilsen Romsdalsmuseets Venner

Meld deg på via Romsdalsmuseets hjemmeside: Her 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar