Formål:

Foreningen Romsdalsmuseets venner har til oppgave å støtte og stimulere Romsdalsmuseets arbeide økonomisk og på annen måte.
Foreningen skal tjene for diskusjons- og foredragsforum for museumsarbeid og kulturvern og støtte Romsdalsmuseets formål.
Romsdalsmuseets venner driver Holmarka besøksgård på dugnad.

Vil du støtte vårt arbeid kan du bli medlem ved å sende en e post til post@romsdalsmuseet.no eller gi et bidrag til bankkonto 4212 12 69117

tirsdag 15. september 2015

Vellykket museumsdag for barn og voksne


 Det som før hette Hestens dag kaltes i år Barnas museumsdag, og det ble det også til fulle. Nærmere 600 mennesker, flertallet småfolk, var søndag 13. september 2015 på museet, hvor de opplevde både riding, kreative leker, eventyrfortellinger, padling på tjønna, besøk hos dyra på Holmarka og dessuten flott leikarring. Været var fint og folk ga uttrykk for at dette var skikkelig vellykket. Altså en suksess for museets opplegg! Klikk deg videre for flere bilder!

 (Klikk på bildet for større format) Museumssliteren Luring var populær og gjorde så mange turer med vogna at han til slutt rett og rett ble sliten og måtte avspasere i ro på Holmarka.Eieren av denne isbilen hadde aldri solgt så mange is på ei økt før, det var konstant kø foran "hjemmelaget is fra Isfjorden", og ekspederinga gikk tregt. Vi gjetter at han neste gang stiller med minst 2 personer bak disken!


Hestene og ponniene gikk i travel trafikk med barn på ryggen, her ser du siste hesten av et følge på fire ekvipasjer.
                                           Moldespeiderne hadde flere kanoer på tjønna - eller dammen. Endene flyktet til den mindre dammen, mens ungene koste seg med å padle omkring i finværet.

Bukkene Tor og Odin gikk omkring som to tamme, snille hunder - og stjal mat hvor de enn kom over det. Et meget populært innslag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar