Formål:

Foreningen Romsdalsmuseets venner har til oppgave å støtte og stimulere Romsdalsmuseets arbeide økonomisk og på annen måte.
Foreningen skal tjene for diskusjons- og foredragsforum for museumsarbeid og kulturvern og støtte Romsdalsmuseets formål.
Romsdalsmuseets venner driver Holmarka besøksgård på dugnad.

Vil du støtte vårt arbeid kan du bli medlem ved å sende en e post til post@romsdalsmuseet.no eller gi et bidrag til bankkonto 4212 12 69117

fredag 13. mai 2011

Dagstur til Tingvoll lørdag 28.mai

Tingvollvågen
Siste lørdagen i mai inviterer Romsdalsmuseets Venner på 
tur til Tingvoll. 

Bussen starter fra museet kl. 09.
Påmelding skjer til Romsdalsmuseet tlf. 71 20 24 60 eller pr. E-post

Turprisen som inkluderer tur, omvisninger og servering er:
Medlemmer: kr. 450
Ikke-medlemmer: kr. 550




Første stopp blir Tingvoll kirke. Tingvoll kirke er ei gammel steinkirke. Nøyaktig byggeår vet vi ikke, men det er anslått at den ble reist engang mellom 1150 og 1200.
Bioforsk Økologisk ligger også på Tingvoll. Senteret har 30 ansatte. I tillegg er rundt 20 fagpersoner ved andre Bioforsk-avdelingar knytta til fagområdet Økologisk mat og landbruk. Administrasjonsbygningen ligg på Tingvoll gard med nydelig utsikt over fjord og fjell. Her får vi omvisning på garden som inneholder økologisk hage, laboratorium, klimarom, bibliotek og komposthus.
















Tingvoll museum som opprinnelig er et gardsbruk, avlegges besøk etter at vi har fått lunsj på Tingvoll Fjordhotell. Turen avsluttes med en rundtur på Tingvoll.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar