Formål:

Foreningen Romsdalsmuseets venner har til oppgave å støtte og stimulere Romsdalsmuseets arbeide økonomisk og på annen måte.
Foreningen skal tjene for diskusjons- og foredragsforum for museumsarbeid og kulturvern og støtte Romsdalsmuseets formål.
Romsdalsmuseets venner driver Holmarka besøksgård på dugnad.

Vil du støtte vårt arbeid kan du bli medlem ved å sende en e post til post@romsdalsmuseet.no eller gi et bidrag til bankkonto 4212 12 69117

mandag 13. september 2010

Chateauet, nyrestaurert perle i Molde

Kulturminnedagen ble markert på Chateauet søndag 12. september.
Romsdals Budstikke skrev i dag "Det er mange som har vært nysgjerrige på det store herskapshuset som ligger i Parkvegen i Molde". I sommer har det vært mulighet for alle å stille den nysgjerrigheten, det samme var mulig søndag.


Chateauet har virkelig blitt en perle, ikke minst hageanlegget som er tilgjengelig for alle året rundt. Det er bare å oppfordre alle til å nyte hagen bare ved å rusle rundt eller sette seg ned på en fredelig plett. Det er flott at Romsdalsmuseet har fått mulighet til å restaurere dette anlegget til glede for oss alle.Det er også mulighet for å leie huset til ulike arrangement, for eventuell leie kan museet kontaktes, flere opplysninger finner du her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar