Formål:

Foreningen Romsdalsmuseets venner har til oppgave å støtte og stimulere Romsdalsmuseets arbeide økonomisk og på annen måte.
Foreningen skal tjene for diskusjons- og foredragsforum for museumsarbeid og kulturvern og støtte Romsdalsmuseets formål.
Romsdalsmuseets venner driver Holmarka besøksgård på dugnad.

Vil du støtte vårt arbeid kan du bli medlem ved å sende en e post til post@romsdalsmuseet.no eller gi et bidrag til bankkonto 4212 12 69117

tirsdag 11. februar 2020

Folkemøte om roser

Fra Romsdalsmuseets hjemmesider har vi sakset dette:

Roser i rosenes by

Vi ønsker å inspirere til at Molde beholder posisjonen og videreutvikler seg som rosenes by, og inviterer til et folkemøte der en av Norges fremste eksperter på roser kommer på besøk!  I tillegg får du høre om hva den nye Rosekomitéen jobber med, - tiltak fra Molde kommune og vi får et rosefordrag fra Jarle Sanden om hvordan og hvorfor Molde ble rosenes by.

Velkommen på Krona – Romsdalsmuseet
tirsdag 25. februar kl. 18:00 til 20:00
Gratis inngang!

Program
Þ    Hva jobber Rosekomitéen i Molde med v/leder Stine Breivik
Þ    Informasjon om Molde Bydrift sin rolle som utvikler, forvalter og drifter av parker og friområder v/enhetsleder Stine Breivik
Þ    Roser i Molde i et historisk perspektiv v/Jarle Sanden
Þ    Pause med mulighet for å kjøpe kaffe og kaker i restauranten
Þ    Roser i byen, i private hager og i offentlige anlegg v/ rosespesialisten Dag Lyngar

Med vennlig hilsen
Rosekomitéen i Molde
Stine Breivik – Molde kommune, Kristin Hammarbäch – Molde sentrum, Hilde Bergebakken – Molde Næringsforum, Hilde Stenmark Kvennes – Romsdalsmuseet og Aud Irene Teilgård – Hagelaget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar