Formål:

Foreningen Romsdalsmuseets venner har til oppgave å støtte og stimulere Romsdalsmuseets arbeide økonomisk og på annen måte.
Foreningen skal tjene for diskusjons- og foredragsforum for museumsarbeid og kulturvern og støtte Romsdalsmuseets formål.
Romsdalsmuseets venner driver Holmarka besøksgård på dugnad.

Vil du støtte vårt arbeid kan du bli medlem ved å sende en e post til post@romsdalsmuseet.no eller gi et bidrag til bankkonto 4212 12 69117

tirsdag 16. februar 2016

Dagbladet kritiserer Schwitters-utstillingaI en tosiders kronikk med bilder i Dagbladet skriver avisens kunstskribent, Arve Rød, bl.a. at han mener moldenserne har et eget lag med å gi «uskjønne navn på sine stolte nybygg», når han skriver om Kronen på verket og Schwittersrommet. Han mener også at det er for lite informasjon om Schwitters. Jarle Sanden (bildet) svarer i et intervju i Romsdals Budstikke at nettsidene skal bli bedre og "Vårt overordna mål til åpninga av Krona var lokalbefolkninga. Vi jobber med en brosjyre og materiale til Schwitters-utstillinga." Ingen tvil om at Schwitters vil få en sentral plass i museet, Dagbladet var kanskje noe utålmodig? Vi tror også at Schwittersrommet vil være museets juvel og alene trekke tilreisende publikum. Les om saken i Rbnett.  PS: Museet hadde over 1500 besøkende de fire første dagene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar