Formål:

Foreningen Romsdalsmuseets venner har til oppgave å støtte og stimulere Romsdalsmuseets arbeide økonomisk og på annen måte.
Foreningen skal tjene for diskusjons- og foredragsforum for museumsarbeid og kulturvern og støtte Romsdalsmuseets formål.
Romsdalsmuseets venner driver Holmarka besøksgård på dugnad.

Vil du støtte vårt arbeid kan du bli medlem ved å sende en e post til post@romsdalsmuseet.no eller gi et bidrag til bankkonto 4212 12 69117

tirsdag 8. november 2011

Julebasar 1. søndag i advent i Kyllingstua

Tradisjonen tro vil det bli arrangert julebasar i Kyllingstua 1. søndag i advent ( 27. nov.) kl. 16.     For at venneforeninga skal kunne arrangere julebasar er vi helt avhengig av gode hjelpere. Kan du tenke deg å bake kake til kakesalget eller har en ting til gevinstbordet setter vi stor pris på det.     Ta i tilfelle kontakt med Magni Hilde Skoknes, tlf. 71 25 33 86 / 909 41 264. Men mest av alt håper vi på at mange vil slutte opp om arrangementet i år også, her blir det bl.a. åresalg, julesanger til trekkspillakkompangement og god gammeldags basarstemning. Molde Husflidslag stiller som vanlig opp og lager juleverksted for barna.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar