Formål:

Foreningen Romsdalsmuseets venner har til oppgave å støtte og stimulere Romsdalsmuseets arbeide økonomisk og på annen måte.
Foreningen skal tjene for diskusjons- og foredragsforum for museumsarbeid og kulturvern og støtte Romsdalsmuseets formål.
Romsdalsmuseets venner driver Holmarka besøksgård på dugnad.

Vil du støtte vårt arbeid kan du bli medlem ved å sende en e post til post@romsdalsmuseet.no eller gi et bidrag til bankkonto 4212 12 69117

mandag 29. november 2010

Stor stemning på julebasar


Den tradisjonelle julebasaren 1.søndag i advent ble en trivelig førjulsstund i år også. Fullt hus på Kyllingstua fra vi åpnet kl.16. Her var det åresalg, gode kaker og kaffe og stor stemning. Bjørn Austigard og Gerhard Hestad med medhjelpere har full kontroll på åresalget, mens Brita Martinsen deltar hvert år med trekkspillet slik at vi får tonefølge til julesangene. Molde Husflidslag stiller trofast opp og lager juleverksted for barna i verkstedet i kjelleren. Siste post på programmet er trekning av alle de flotte gevinstene på basarbordet. Takk til alle velvillige loddkjøpere, kakebakere, givere av gevinster og ikke minst alle som stiller opp som medhjelpere denne dagen, uten alle dere hadde ikke Romsdalsmuseets Venner kunne hatt julebasar! 
Julebasaren er foreningens viktigste inntekstskilde!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar